8 juni 2016

Gastblogger van de dag: meester Danny

De afsluiting van een geweldig project


Vandaag stond alles in het teken van de kijkmiddag!  
Het was voor mij geweldig om eerst alle kinderen als prins te mogen verwelkomen en daarna stiekem ook nog een rondje te kunnen lopen door alle klassen. Ik heb medusa’s van klei gezien, poppenkastvoorstellingen van groep 4, prachtige flespoppen gemaakt door de kleuters en groep 3, geweldige sprookjes in beeld door groep 7 en ga zo maar door.


Op zo’n kijkmiddag zie je louter lachende gezichten, trotse ouders maar vooral trotse kinderen. En ook de juffen kunnen eens pronken met het gemaakte werk van de kinderen. De juffen hebben de afgelopen tijd veel aandacht besteedt aan de invulling van het project en het is mooi als dat allemaal samenkomt op de kijkmiddag. We boffen maar met zulke creatieve leerkrachten.
 


 
Nadat de kijkmiddag afgelopen was heb ik alvast een poging gedaan om de mooiste wens uit te kiezen, maar dat is onbegonnen werk. Er zitten zoveel leuke wensen tussen dat we daar echt iets langer voor nodig hebben! We hopen dat we de winnende wens zeer binnenkort uit kunnen laten komen … nog even geduld dus!  

 
Ik ga vanavond, om toch nog even in de sfeer te blijven, de verhalen van het Wilgenbeest nog eens lezen. Geweldig dat ons grappige beeld nu echt levend is gemaakt door de verhalen van de kinderen. Dat gaat zeker een mooie plek krijgen op de website!

 
Rest mij om als directeur, de ouders van het blog, Petra en Miranda ongelooflijk te bedanken voor al hun tijd en energie die ze gestopt hebben in het blog!
Er blijft zo ieder jaar iets heel moois achter waar we nog jarenlang plezier van hebben.

Bedankt allemaal!

Een trotse Meester Danny!